Elin

Hög som ett hus

Som jag skrev i ett av mina tidigare inlägg så ska jag börja med vissa nya vanor från och med ungefär nu. Och en sak har jag faktiskt redan börjat med.
Jag ska börja använda klackar.
För första gången i mitt liv (eller iaf sedan jag passerade 180-gränsen) så äger jag inte bara ett, utan två par skor med en rätt hög klack, och det är så roligt att ha dem på sig!
Varför är då detta så revolutionerande? Jo, när man i större delen av sitt liv tyckt att man varit en flaggstångsliknande jätte i jämförelse med de flesta andra och gjort sitt bästa för att klä sig i de lägsta skorna som finns, så är det ett rätt stort steg. Men definitivt ett steg i rätt riktning. För jag är lång, men varför ska inte jag kunna ta på mej klackar, sträcka på mej och vara stolt och snygg? För klackar är snyggt, och det är man ska sträcka på sig när man är lång, annars ser det bara värre ut.
Min stora skräck har varit att bli längre än "alla" killar, eller i alla fall de potentiella spanen, men nu struntar jag helt och fullt i det, skulle jag någon gång intressera mej på allvar för det manliga könet igen så får jag väl ta det då. Jag klarar mej fint själv just nu, och då njuter jag bara av att vara längst på stället.

Min välbehövliga semester närmar sig sitt slut, det är torsdag, i morgon är det skolan som gäller. Det känns mest bara skönt, komma igång igen och få en vardag.