Elin

Partyprinsessor
Igår var en smått hektisk dag som innehöll det mesta...
Först lite jogging i stadsskogen, 40 min!! Wow... Sen blev det fika på VG med ett rätt stort gäng, innan jag drog hem och fikade med Verner som kom på besök till min lilla lya. Mysigt! Sen drog partyfixet igång, smink, hårprodukter, kläder och accessoarer åkte på plats, och lite tjejer droppade in här och hälsade på.
Jag och Linda W satt kvar här ett tag, käkade kex och ost och hinkade vin. Och pratade om grabbar såklart. Sen blev det en sväng till Lina Å, himla trevlig där! Ett gäng tjejer nertryckta runt ett litet bord med lite snacks och dricka. Riktigt kul! Jag, Bulten och Linda W drog vidare till stan för att röja på Norrlands, väl där så kom inte Elin in för biljetten låg visst hemma... Hon drog hem, men stark som hon är så kom hon tillbaka sen och röjde på dansgolvet med oss.
Jag hade skitkul på dansgolvet där uppe, verkligen! Sen drog jag kanske lite tidigare än man borde, men jag lät viljan styra och struntade i förnuftet. Det kändes rätt iaf. Det är väl det som räknas?
En rolig grej från kvällen var när jag och Linda stod i toakön. En liten tjej i svart klänning stirrade på oss och frågade om vi använde sånt där läppglans som kostar 600 kr, för våra läppar såg tydligen sjukt snygga ut. Hahaha... Vi skrattade glatt och sa att det vi hade på oss kostar 19.50 på HM...

Idag blir det inget avancerat. Jag mår faktiskt bra, trött bara. Ska nog ut och traska en sväng och sen ta en dusch för att vakna till. I morrn blir det 100 % uppsats! Och kanske ett medelgympapass på Svettis??