Elin

Ett dagsverke
Nu har jag skrapat ihop 1384 väl valda ord om följsamhet till HIV-behandling, inkluderat referenslista och jag har 5 vetenskapliga artiklar som jag refererar till. Alltså har jag uppfyllt grundkravet som var mellan 1250 och 1750 ord, och tänker nog lägga ner skrivandet för idag. Ska fila lite på den framöver, fixa framsida, innehållsförteckning och lite sånt. Sen får det vara bra... Kan man bara få G så sporrar det lixom inte till att göra nåt over-kill. Jag är rätt nöjd, slutklämmen blev hyfsad. Jag är bra på att ordbajsa på ett fint sätt ibland :-)

Skidat en dryg timme idag. Det är ju massor med tid det :-) Är rätt fint även om de inte är lika bra på att göra spår här som hemma. Det skiljer lixom ljusår... Men det duger för vår-vinter-skidåkning när man varit förkyld typ 8 veckor. Jag är inte så kräsen.

I kväll är det årsmöte med Synapsisredaktionen, ska väl dit och se om det blir nåt gjort. Vi ska kanske lira lasergames igen, det var visserligen kul men jag var verkligen sämst på det! Får se om jag vill följa med nästa gång. Gratis är iofs gott...

I kväll hålls tummarna för Byn. Vi dundrar på mot semi och där ska vi krossa SAIK med tvåsiffrigt i tre raka. 
Drömma går ju.
Det vore himlans coolt iaf... :-)

Sen vet jag inte om jag ska skicka det där sms:et eller inte.
Gaaahh....