Elin

Fåfänga i elljusspåret
Jag var i Hudiksvall i dag.
Surrade webb hela förmiddagen, käkade lunch och hade det allmänt trevligt. Och eftersom jag var i en stad som är välsignat med H&M passade jag så klart på att smita iväg dit på lunchen för att köpa en eyeliner. 59.50 kostar den. Nu blev det så att vändan i Hudiks centrum kostade mig 1 259.50. Och det var inte för att jag köpte skitmånga eyeliners för att ha ett lager hemma.

Nej, jag gjorde slag i saken och köpte mig ett nytt träningsställ. Craftjacka och tillhörande byxor. Helt underbart sköna. Jag ursäktade mig med (som att jag behöver ursäkter egentligen, men ändå) att jag inte köpt träningsställ sen jag köpte det där snordyra Daehli-stället i Mora typ 1999. Alltså mer än tio år sen. Å det håller än, även om det börjar bli lite slitet. 

Nu till det lite lustiga, och kanske lite pinsamma. Och ja, sjukt fåfänga, jag vet. Det nya, svarta stället med lite rosa detaljer (egentligen är jag anti att det är rosa på 80 % av alla träningskläder för tjejer, men det fick gå den här gången) gör att det blir så fantastiskt mycket roligare att träna. Eller ja, det jag ägnar mig åt kan väl egentligen inte räknas som träning, men åtminstone motion. Promenader på en till två timmar med stavar tar i alla fall lite, även om jag längtar ihjäl mig efter att få springa. Och cykla. Och åka skidor.

Men det är bara att erkänna - snygga träningskläder är asviktigt. Jag tror till och med att mitt sjuka knä blev litelitelite friskare av att få något nytt på sig.