Elin

Helg runt hörnet
Var fan är solen?
Blev den rädd för oss i helgen så den stuckit och gömt sig eller?
Hmm...
Hoppas den hittar till Byn i helgen iaf, för jag vill inte ha gråväder om jag dessutom kommer vara för krasslig för att springa. Dubbla dåliga saker är inte bra. Eller så är det så att minus och minus blir plus. Vem vet...

Har varit ute och gått en låååångpromenad idag i nästan två timmar ihop med Kickan. Alltid lika trevligt och skönt att röra på sig och samtidigt avverka en massa djupa (?) och ytliga ämnen. Allt mellan himmel och jord kan man säga. Även om det mesta man pratar om har orienteringsanknytning.
Vi är skadade.

Igår blev det taco och öl på Upplands med Andrea, så himla kul att se henne igen! Vi har lovat varandra att ses mycket i höst och hitta på både det ena och det andra, allt från vilda partyn till långa LVG- eller spinningpass. Det är skönt att göra planer för hösten när man vet att sommaren kommer bli allt annat än upphetsande... Få bevis på att det faktiskt finns ett liv efter de där 9 veckorna i byn på hemtjänsten. Bara tanken på att ha en egen liten lya när man kommer tillbaka hit sen gör mej på gott humör.
Jag ska brotta ner sommaren som vilken tenta som helst...





Ni vet känslan av att ha lämnat nåt bakom sig med inställningen att det är bäst såhär, nu skiter jag i det där och ägnar det inte en tanke? Den känslan är bra.
När allt sedan återvänder som en boomerang eller nåt så är det mindre bra.
Trots att jag säger att jag fan inte bryr mej för fem öre så är det nog en vit lögn, för nånstans finns tanken...