Elin

Snart helg...
Så.
Då har jag snart pendlat och jobbat på apoteket Runan i två veckor.
Två spännande, lärorika, roliga och tuffa veckor.
Har jag då lärt mej något?
Svar ja!
Typ:

- SL-spärrar är anpassade för högerhänta. Om jag har mitt SL-kort i väntster hand och drar det så öppnas inte spärren som jag går igenom, utan den bredvid. Kanske i-landsproblem. Men ändå. Det kan ju orsaka svåra skador om jag skule springa rakt in i en såndär metallstång...
- Upptåget är inte alltid att lita på även om det har gått bra alla morgnar utom en så här långt.
- Det finns gott om trevligt folk på ett apotek. En liten klick kan dock vara ytterst otacksamma/otrevliga/knepiga, men det kan jag ta när jag får prata med så många mysiga individer varje dag. Coolast är de mycket gamla tanterna som knappt hör och ser någonting men ändå är hur trevliga som helst. Coola var ordet.
- Det är skillnad på kaffe och kaffe. Vår automat gör bara snabbkaffe med mjölkpulver. Uijack... Men ja, jag dricker det ändå. Massvis.
- Det kommer ta tid att lära sig allt på jobbet. Frågan är om jag ens kommer att klara det på 7 månader. Det går liksom hur bra så länge det går bra, men när det blir nåt specialfall står jag där och ropar på Iman, Zeljka eller Lisa... =)
- Kvällar är sköna. Helger lika så. I morrn är det fredag och det ska bli en fröjd att jobba!!

Linda W och jag taggar inför festen på Blodan med ost, kex och vin här hos mej. Romantiskt va?? =) Ska bli en mycket mysig start på en kväll som har alla möjligheter att bli absurt galen...