Elin

Går in för landning
Jag försöker fatta att det är måndag.
Att jag jobbar.
Att jag är i Söderhamn.
Och det börjar väl sjunka in.

Som alltid säger det pangbomkrasch och så är helgen över. En bra helg som spenderades på luftmadrass på Klippgatan. I alla fall delvis. Den spenderades även på HM, Loch Ness, Big Ben, Carmen, Fåtöljen och - vilket man absolut inte får glömma - hemma hos Sture i Bro.

Sture var nog en snäll bebis. Men jag kan inte hjälpa det, jag är fortfarande rädd för sånna som han. Åtta veckor gamla människor är de värsta. Typ. Eller ja, han var ju söt och så. Men ändå. Jag tycker det är läskigt.

Roligt var det när jag och Ulrika traskade mot Slussen efter midnatt i lördags. En 16-åring slog följe med oss och mitt under promenaden hittades ett gäng diabilder. Jag och Ulrika blev eld och lågor över nostalgitrippen, medan 16-åriga Tobias oförstående tittade på oss och undrade vad diabilder är för något? Hihi. Han trodde förresten att jag var 23 år. Och Ulrika 29. Tack, sa vi.

Bartendern på Loch Ness vid Mariatorget är nog snällast i världen. Alla måste krama honom innan de går. Eller, jag har i alla fall gjort de alla gånger jag varit där. 

På Stockholms sunkigaste sunkhak Carmen i närheten av Medborgarplatsen träffade jag Elin B som sommarjobbade på Ljusnan. Coolt.

Jamennudå?
Jo. Jag jobbar till torsdag klockan 23 sen bär det av till Skellefteå på fredag morgon. Eller i alla fall till Kajsan i Umeå. Sen vidare till Skellefteå på lördag morgon. Bröllop. Fest. Skoj ska det bli.

Knät då, undrar du?
Eller så gör du inte det.
Hur som helst.
Allt är oförändrat.
Smärtan finns där och jag har planer på att bli bra inom fem år.

Jag köpte nya skor och lite kläder i dag förresten.
Då blev jag glad.

Jag är även bäst på Wordfeud.
Men hatar c, x och ibland b.



Ellan och Sture diskuterar krisen på börsen.
Eller så dreglar Sture ner min axel.