Elin

Arg
Såhär kommenterar O-Ringen busskaoset vid 6.e etappen: http://www.oringen.se/1357.php
och det gör mej mest förbannad faktiskt.
Ok, låt mej säga vad jag tycker; Det är aldrig ok att sabotera, slå sönder eller hota busschaffisar! Det är inte ok att vara aspackad och svina som tusan. Men! Att som O-Ringen gör, skylla allt på oss som var på festen, gör mej skitarg!
Det stod i programtidningen att det skulle finnas bussar hem från festen, och gör det det ska det gälla alla och inte bara ett fåtal! Är fallet så ska det tydligt framgå.
Sedan kan man inte göra en bussning sådär ostrukturerad. Väljer arrangörerna att lägga festen på ett ställe en bit från boendet får de stå sitt kast och styra upp en bussning oxå. Detta innebär vakter, bussar så det räcker, fållor och mer vakter. För det går inte att komma ifrån att fulla människor kan vara dryga, även om det är orienterare.
Det största och allvarligaste felet var att de på Högfjällshotellet släppte in alla utan att kolla leg, vilket gjorde att mängder av 15-16-åringar var där inne. Det är oacceptabelt och olagligt! Det nämns minsann inte i O-Ringens förklaring, vilket jag tycker är väldigt märkligt. Om vi skulle göra en anmälan skulle Högfjällshotellet få det hett om öronen... Att släppa in minderåriga kan oxå göra det mer stökigt, för (fördom kanske?) de som svinar mest är yngre grabbar.
Så, jag skulle faktiskt vilja ta en diskussion med de ansvariga, för det är inte snyggt skött alls. Vi kan alla bätra oss, men skulden ska inte läggas bara på oss festmänniskor utan vi får gemensamt med arrangörerna ta på oss ansvaret för det inträffade.
I höst blir det 25mannafest i Alternativets regi, och satan vad vi ska göra den festen bra!!

Nu ska jag hämta tvätten, packa lite ytterligare och sen sova.
Internet finns inte i Abisko. Det ska bli skönt.

Ciao!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress